Vernissage,  Ditt namn - Bim
 

I september hade Amanda Nilsson vernissage för sina bilder på serietecknaren Bim Eriksson som är en del av hennes projekt Ditt namn. Jag sminkade Bim för den fotograferingen och har lagt upp bilderna här om ni inte kommer ihåg. Eventet höll till i Johanna N:s butik som var så snäll och lånade ut smyckena till fotograferingen. Temat för vernissagen var Guld eftersom Bim betyder stor, stark kvinnlig guldgud. Det var guldballonger, gulddraperier och såklart var den mäktiga guldkronan på plats. En fantastiskt kul kväll med skönt häng!

 

Amanda förbereder det sista.

Bim ställde ut sina printar och hade dom till försäljning. 

Miguel kom förbi med present. 

Min roomie Rebecca. 

jeanetteseflin_guldfest07.jpg

Johanna N:s smycken.

En pytteliten guldananas. 

jeanetteseflin_guldfest09.jpg

David

Bim