Comic Con 2015

Comic Con 2015
 

I helgen var det Comic Con på Friends Arena i Stockholm. Här kommer lite bilder från i fredags då jag gick in i en ny värld och lyckades även jag ryckas med lite av stämningen. 

 

Folk som byggt egna R2-D2 och Wall-E, riktigt imponerande!

jeanetteseflin_comiccon23.jpg

Gossedjur som såg ut som alpackas. Dom flesta vet vid det här laget att det är mitt favoritdjur!

 

Det var en lång kö till den här kvinnan som skrev autografer och strax efter jag tog den här bilden började tjejen i rött hår gråta för det var så starkt möte för henne. Nån som har nån aning vem hon är?

 
 

Jag köpte en bok om Nordiska väsen och av en slump gick jag senare under dagen förbi en monter där illustratören Johan Egerkrans satt och signerade böckerna. Eftersom stämningen hade smittat av sig lite så ställde jag mig i kön. Fint som snus var hans lilla teckning till mig!

 
 

Det sista vi gjorde var att svänga förbi SM kvalet i Cosplay. Det var mest bara för att se vad det var egentligen. Måste säga att jag var riktigt imponerade av deras kostymbygge men kanske mindre imponerad av deras danser. 

 

Du hittar mig även här: