Alla hjärtans dag med Flowers Bar STHLM

Alla hjärtans dag med Flowers Bar STHLM
 

Jag har länge varit sugen att jobba mer med att fotografera växter och har en Pinterestmapp som går under namnet Plants som jag i princip pinnat sönder. Hade det varit en riktig mapp hade den inte gått att stänga för den skulle vara så full. I samband med det började jag upptäcka olika flower designers konton på Instagram, som är en helt egen enorm värld. Finns hur mycket som helst att nörda ner sig i. Jag fastnade direkt för Flowers Bars Stockholm estetik som bland annat gjorde blomsterdekorationer till Ellegalan i år. Jag skickade iväg ett meddelande på Instagram på vinst och förlust om att jag tyckte att det skulle vara kul att jobba ihop och Liz som ligger bakom företaget nappade direkt till min stora glädje. 

Här är en av mina favoriterbilder som vi skapade tillsammans med buketter som Liz har sålt nu inför alla hjärtans dag. Jag fick en anledning att damma av mina gamla sammetsgardiner som legat längst ner i en låda och jobbade enbart med naturligt ljus som strilade in från Liz balkongfönster. Svårare än så behöver det inte vara! Vi hämtade inspiration från tavlor av stileben som målades under 1800-talet, kanske kan du se det? 

Idag är det inte bara Alla hjärtans dag utan ochså exakt tre år sedan som jag och David började träffas. Lite lustigt att vi lyckades träffades på just den här dagen ändå. Tänker att det är ett väldigt bra tecken!  

 
Flowers bar Stockholm bukett