Tåget till västkusten

Tåget till västkusten

I helgen som var tog jag tåget till Göteborg tillsammans med Sofia, Katarina och Lena för en workation på Thorskogs slott. Ett slott taget ur en saga i ett krispigt vinterlandskap. Sofia träffade inte en prins vid slottet men en Måns som hon överöste med pussar. Mer om det i ett kommande inlägg!

Vi har blivit ett sammansvetsat team nu efter ha spenderat åtskilliga timmar ihop på resande fot. Vi vet hur Sofia gillar att ha sitt kaffe (starkt!), hur Lena behöver sitt egna rum att sova i och att Katarina alltid släpar med ett mindre bibliotek i sina väskor.

Vi möttes upp vid Pocketshop på Centralstationen i Stockholm och jag lockade in Lena i Patti Smiths värld. När hon frågade mig om boktips vid hyllan av pocketböcker pekade jag på Just kids och några sekunder senare stegade hon fram till kassan med boken i sin hand.

Väl på tåget blev det ett komisk ögonblick när alla plockade upp Patti från våra väskor en efter en. Har man väl börjat kliva in i hennes värld vill man dyka in i varje liten vrå.

sofia från resebloggen fantasiresor
katarina från resebloggen äntligen vilse
patti smiths böcker
patti smiths böcker

Du hittar mig här: