Vecka 4 - 2017
 

Varje söndag (eller måndag beroende på vad resten av livet säger) gör jag en sammanfattning av vad som  har hänt den senaste veckan. Högt och lågt men oftast genom min mobilkamera. Så får ni en inblick hur min vardag ser ut och inte bara ögonblick från mina resor.


Veckan började med en tisdagsmiddag hemma hos oss med Sean, Elsa och Elin på besök. Det lagades soppa, Elin berättade om sina äventyr från Uruguay som hon nyligen kom hem från och vi drack lite för mycket rödvin. Ja eller den insikten kom dagen efter...

 
bohemisk retro vintage kök stockholm

Skapade konst tillsammans med klassen på Projekverkstan och försökte inte få på oss svart rinnande tusch. Väldigt fin teamwork! 

Projektverkstan Stockholm södra skapa konst tillsammans
 

Skrek högt när jag stoppade ner handen i en kartong och fick syn på den här uppstoppade armadillon på mina föräldrars vind. Måste ha varit någonting min pappa köpt på sig från nått land i Sydamerika gissar jag när han var till sjöss under 60-70 talet. 

 
Snapchat filter, rensa vind hitta uppstoppat djur
 

När man går igenom kartonger från sin barndom dyker det upp saker som man helt förträngt men som betydde mycket för en då. Hittade barnboken Victor och Josefin går till fotografen som var min favorit när jag var liten med en hälsning från min kusin. Varför det står på holländska är helt enkelt för att min mamma kommer därifrån och jag förstår holländska. Man kan sammanfatta den lilla dikten min kusin skrev så här:  Fotografen är du klar? Ta då en bild. 

Om man ska leta tecken så kanske den här var en del av många faktorer som gjorde att jag idag driver mitt egna företag som fotograf. 

 
barnbok Victor och josefin går till fotografen Gabrielle Vincent
 

Efter ha spenderat flera timmar uppe på en kall vind så brakade en förkylning utan dess like loss hos mig och som gjort mig helt sängliggande. Äter rostmackor med vegetarisk salami och tycker lite synd om mig själv just nu. 

 
Frukost veganskt pålägg kiwi och kaffe

Du hittar mig även här: