Vecka 6 - The xx och ljuset är tillbaka
 

 Varje söndag (eller måndag beroende på vad resten av livet säger) gör jag en sammanfattning av vad som  har hänt den senaste veckan. Högt och lågt men oftast genom min mobilkamera.


I onsdags var äntligen dagen få jag fick se The xx live. Har haft deras låtar på repeat sen dom släppte deras nya skiva. Stockholm var deras första stop på turnén och dom var alldeles fnissiga och nervösa på scen. Men dom hade inget att vara nervös över för det var livets spelning! Ville aldrig att det skulle ta slut...

 
The xx konsert i Hovet Stockholm

Ljuset börjar äntligen krypa sig in i lägenheten. Har saknat dom magiska solnedgångarna som sveper in som en eld över rummen.  

Vintage retro inredning
Bohemisk inredning 70-tal porträtt
 

I söndags lånade vi ut vår lägenhet ytterligare en gång för en fotografering. Förra gången var det bandet Delagoon som Elsa fotograferade men den här gången var det mode som gällde. Så ett litet team med folk kom förbi och det var @angelickpicture bakom kameran. Spana in hennes vackra och stillsamma bilder!

 
Bohemisk kök inredning

Med mer sol innebär det även fler tillskott i vår gröna familj. Blir lite otålig då det är det godaste jag vet som växer där. Padron! 

odla chili hemma

Du hittar mig även här: