Vecka 5 - 2017
 

Varje söndag (eller måndag beroende på vad resten av livet säger) gör jag en sammanfattning av vad som  har hänt den senaste veckan. Högt och lågt men oftast genom min mobilkamera.


 
Badplats på Lidingö Stockholm
 

Det här har varit en väldigt händelselös vecka då min förkylning däckade mig totalt. Så den största delen av dagarna har spenderats under ett täcke med hostmedicin och nässpray. Lyckligtvis blev jag människa i tid då jag hade ett fotojobb på torsdagen.  

Igår tog min rastlöshet över totalt och jag lyckades övertala en bakfull David att åka på upptäcksfärd runt på ön vi bor på. Vi körde runt planlöst och hittade fina platser att göra utflykter till när vädret blir lite varmare för picknickar och bad. Vissa delar av Lidingö är så jäkla fina med hästhagar, gulliga små trähus, skidbacke och vacker skog. Fördomarna är nog till stor del att det bara finns massa flådiga villor men det finns så mycket mer. Lite som mitt måtto att resa inte handlar om att åka till andra sidan jorden utan att du kan upptäcka allt det fantastiska vi har runt husknuten här hemma. 

 

Du hittar mig även här: