Hejdåfest på Skinnarviksberget
 

I helgen var det stora förändringar i mitt liv. Min roommate Rebecca som jag bott med här i Stockholm i nästan två år ska flytta till Berlin för praktik.  Rebecca samlade därför ihop oss som ville säga hejdå till henne för en hejdåfest uppe på Skinnarviksberget.

Så hon har packat ihop alla sina grejer och i samma veva har David packat ihop sina saker och kört hem dom till mig. Nu blir vi sambos! 

 
 

Ljuset i solnedgången var helt magiskt och färgade allt orange. Skinnarviksberget är min absolut favoritplats att hänga på under sommarkvällar. Utsikten över staden och känslan av att vara ovanför hustaken är svår att slå. En extra bonus är när man ser luftballongerna segla förbi över staden. 

 

Niklas och Elsa

Rebecca

Marcus

 

Vi vandrade längs med pastelliga små hus, lummiga innergårdar och undangömda gränder på väg till våran nästa destination som var Celezte som huserar i gamla riksarkivet. Jag upptäckte övervåningen i den gamla pampiga lokalerna och fastnade i en liten biograf som visade Beyonces Lemonade film. Vilket var skönt efter ha suttit och huttrat uppe på berget för att krypa in i biomörkret och bli varm igen. 

 
 

Du hittar mig även här: